Pianoflytt Norrköping

Börjar det närma sig flyttdatum och du sitter och funderar på hur i hela friden du ska få med dig pianot när du flyttar? Bara lugn, det finns hjälp att få, du behöver inte själv riskera att förstöra ryggen eller ens behöva lyfta ett finger. Om man inte anlitar en firma när man ska flytta utan ordnar det på egen hand bör man ändå ta in hjälp när det handlar om en pianoflytt. 

Tunhantering, flytt av piano, kassaskåp med flera

Att flytta ett piano utan att han rätt utrustning kan sluta i katastrof och skador. Därför är det tur att det finns företag som är specialiserade på just pianoflytt, så att man inte behöver låta pianot ingå i den bostad man lämnar. Så om din flyttfirma inte kan ordna flytt av ditt piano är det bara att kontakta någon som kan (oss). Någon med rätt utrustning, någon som tar hand om saken även om du bor någon trappa upp och pianot inte går in i hissen. Om du anlitar oss för att flytta ditt bohag ingår inte flytt av pianon och andra tunga och otympliga saker automatiskt. Vi har ett tillägg till flyttjänsten för just den här typen av uppdrag. Hur mycket tillägget för tunga och otympliga saker kostar varierar beroende på hur stort/tungt pianot är. Om man vet att man har exempelvis ett piano kan det vara bra att nämna detta innan du får en offert så att vi kan inkludera det i priset. 

Tillbaka till hem

Fördelar med att anlita oss

Flytta piano själv?

Vi rekommenderar verkligen inte att du flyttar pianot på egenhand, men om du trots allt ska göra det själv så är det bra att du hämtar lite inspiration från nätet där du kan se andra privatpersoner och hur dem flyttade sina pianon utan professionell hjälp.  Ett exempel på detta kan du se på videon ovan.

Ring Nu

Offert

Steg 1/3

Offert

Steg 2/2

Offert

Steg 3/3