Om företaget

Välkommen till Flyttfirma Norrköping, din pålitliga partner för alla typer av flyttningar. Grundad 2017 vi har hjälpt hundratals familjer och företag att flytta tryggt och effektivt.

För att säkerställa bästa möjliga service, har vi etablerat ett nära samarbete med EB Road Cargo Sweden AB, en ledande aktör inom flyttbranschen sedan 2007. Med 180 dedikerade anställda och kontor i Linköping, hanterar EB Road Cargo allt från företagsflyttningar till privata hushållsflyttar. Deras omfattande tjänsteutbud inkluderar även flyttstädning, byggstädning och förvaringslösningar.

Kvalitet och Miljö: Vår mission är att leverera pålitliga, högkvalitativa vägtransporttjänster på det mest miljöeffektiva sättet. Eb Road Cargo Sweden AB är exempelvis godkända för Fair Transport.

För att boka en flytt eller få ytterligare information, vänligen kontakta: Leif Gustavsson, Flyttkoordinator

Org.nr556736-6223

Välkommen till Flyttfirma Norrköping – där vi, i samarbete med EB Road Cargo, ser till att din flytt blir en framgång!

Vi skall leverera tillförlitliga och högklassiga vägtransporttjänster till köpare av transporter. Transporterna skall hålla hög kvalitet och utföras på miljöeffektivaste sätt.

Sten Andersson (skribent)

Sten Andersson är en passionerad “flyttgubbe” och skribent som jobbar för Flyttfirma Norrköping.

Med över flera års erfarenhet av flyttbranschen har han sett allt det som rör en flytt – både de stora och de små detaljerna. Sten har en stor förmåga att förstå sina kunders behov och strävar alltid efter att ge den bästa tänkbara servicen. När han inte jobbar som flyttgubbe ägnar han sig åt att skriva om sina erfarenheter och ge råd och tips till andra som ska flytta.

Han hoppas att hans skrivande kan hjälpa andra att göra deras flytt till en så smidig och stressfri process som möjligt.

Feedback?

Feedback? Vi värdesätter din åsikt. Om du har några synpunkter på vår webbplats eller tjänster, tveka inte att kontakta oss på feedback@norrköpingflyttfirma.se.

sten andersson
Ring Nu

Offert

Steg 1/3

Offert

Steg 2/2

Offert

Steg 3/3