Fördelar med heltäckande flyttfirmor

Traditionellt sett har flyttfirmor varit verksamheter som hjälpt till med själva flytten, dvs. hjälp med att flytta bohag från en plats till en annan. På senaste år har dock branschen utvecklats och flyttfirmor har börjat erbjuda fler och fler relaterade tjänster.

För dig som ska flytta är detta givetvis en stor fördel då du kan dedikera mer av det slitsamma arbetet till proffs och istället fokusera på det du tycker är roligt, förslagsvis inredning och planer för det nya hemmet. Dessvärre verkar det inte som alla är medvetna om dessa möjligheterna. Därför tänkte vi ta en titt på vad somliga av Sveriges flyttfirmor erbjuder utöver traditionell flytthjälp.

Populära flyttrelaterade tjänster

Förutom vi på Flyttfirma Norrköping finns det ett riktigt bra exempel på en flyttfirma som på senaste har valt att expandera sina tjänster och erbjuda sina kunder en mer heltäckande lösning. Vi pratar om våra kollegor på JC Flytt i Helsingborg

De såg ett behov bland sina kunder och beslutade sig för att erbjuda dem den hjälp de saknade, i likhet med hur vi expanderat vår verksamhet.

Packning

Hjälp med flyttpackning är egentligen inte en så ny tjänst i flyttbranschen, fast det är kanske en av de mest uppskattade. För många är nämligen ner- och uppackningen ett av de tråkigaste momenten och framför allt ett av de mest tidskrävande.

Överväg därför att beställa flyttpackning i samband med att du bokar flytthjälp.

Flyttstädning

Anlitar du rätt flyttfirma slipper du anlita en separat städfirma när det är dags att flyttstäda. Vi anser att alla ordentliga flyttfirmor även bör erbjuda flyttstädning och alltid med garanti på att städningen godkänns.

Varför lägga flera dagar på att städa varenda yta i din bostad när du kan låta ett team med proffs göra det åt dig?

Montering

Idag kan man i regel också boka möbelmontering i samband med flytten. Då får du hjälp att dels montera ner och förbereda möblerna innan flytten, men också hjälp med montering i den nya bostaden. Många känner inte att de har färdigheterna som krävs för att bygga ihop möbler och då är det fördelaktigt att man ser till att någon som vet vad de gör hjälper till.

Återvinning

En bonustjänst som blivit allt vanligare i branschen är återvinning och hjälp med frakt till återvinningsstationer. Som bekant blir det ofta mycket skräp, plats och kartonger över när man flyttar och eftersom flyttfirmor har tillgång till lastbilar är det praktiskt att – för en mindre avgift – låta dem sköta återvinningen.

Ring Nu

Få Offert

Fyll ut vårat offertformulär (tar enbart 2 minuter) Vi kan då ge dig en EXAKT pris för din flytt

Flyttning från: 

Följande finns också:

Svåra tillfarter?

Flyttning från: 

Önskas städoffert? 

Observera att städningen offereras av annat företag

Särskilda föremål:

Önskade alternativ packning:

Flyttning till: 

Följande finns också:

Svåra tillfarter?

Flyttning till:

Kontaktinfo

Vart ska vi skicka offerten?

Tack, offertförfrågan blev skickad!

Vi återkopplar så snart vi kan!

Offert

Jag representerar:

Jag flyttar från (adress)

Jag flyttar från Stad / Ort:

Antal kvadratmeter (där jag flyttar från)

Offert

Jag flyttar till ort:

Önskat flyttdatum

Jag flyttar till adress:

Status på flytt:

Offert